Meny
EUR
De senaste trenderna inom belysning: Ljuskällor

De senaste trenderna inom belysning: Ljuskällor

Trender när det kommer till ljuskällor

Ser man till de senaste inredningstrenderna, kan vi se att lampor används alltmer som blickfång. Ta till exempel de separata ljuskällorna som du regelbundet ser i pendellampor och hängande lampor. De är överallt, i folks hem liksom på caféer och restauranger. Den stora fördelen med denna typo av belysning är att den passar in i alla typer av inredningar. Du kan finna dem i moderna, industriella, klassiska och design inredningar. 

LED lampor har funnits i årtionden. LED förväntas helt ersätta andra typer av ljuskällor såsom glödlampor inom några år. Det finns en god orsak till det: LED ljuskällor har många fördelar mot klassiska glödlampor utan att kompromissa på det stämningsfulla ljuset.  

Stämningsfullt ljus

LED ljuskällor erbjuder många möjligheter till att skapa en mysig belysningsatmosfär. MEd LED lampor kan du skapa många olika effekter och färger. Samma varma färger som glödlampor utstrålar, kan hittas i LED lampor. Dessutom LED lampor är mycket mer energi-effektiva än traditionella glödlampor.Det gör dem mer miljövänliga och de kostar mindre. En annan stor fördel för LED belysning är att de har en mycket lång livstid, du kan använda LED i många år. Ytterligare en fördel är att de ger omedelbart fullt ljus när de tänds, det innebär att de inte behöver värmas upp som glödlampor och halogen lampor. Ännu ett plus är att de inte blir varma!

Bärnstensglas: guld trenden

 

Alla som tycker om att följa de senaste inredningstipsen kommer se att färgen guld är ett återkommande tema. Guld ger alla rum en lyxig framtoning. Färgen eller materialet används ofta i till exempel sidobord eller andra accessoarer som vaser eller stearinljus. 

Guld är oemotståndligt inom belysningar. Du kommer inte bara finna den i våra guldfärgade armaturer utan även i våra ljusskällor. De guldfärgade ljuskällor har en finish i bärnstensorange vilket är mycket populärt dessa dagar. Dessa ljuskällor är idealiska om du letar efter en mjuk ljuseffekt för ett stämningsfullt ljus i huset. Du kanske vill matcha dina lampor med andra guldfärgare detaljer i din inredning.

Glödtråds-lampor

 

 

Glödtråds-ljuskällor har ett slående glödtråds-utseende, som ger dem ett modernt utseende. Skalet på glödtråds-lampor är transparent så tråden är framhävd. Det intressanta med glödtråden är att det finns så många olika former och stilar, du kan byta ut och kombinera i all oändlighet. Glödtråden ger ett unikt utseende när du tänder lampan. Glödtråds-lampor är populära till industriella inredningsstilar eftersom de kan kombineras bra med andra material såsom metall och trä. Glödtråds-lampor passar också in moderna inredningar. 

Filament light sources have a striking filament, which gives them a modern look. The cover of the light source is transparent so that the filament inside is accentuated. The interesting thing about filaments is that there are many different shapes and styles available: you can alternate and combine endlessly. The filament thread provides a unique look when you turn on the light source. Filament light sources are popular in industrial interior styles because they can be combined well with materials such as metal and wood. Filament light sources also fit perfectly in modern interiors.

 

XL ljuskällor

 

Är glödtråds-lampor eller ljuskällor med bärnstensfärg inte tillräckligt för dig. Vill du verkligen stjäla uppmärksamheten med din belysning? Då är våra XL ljuskällor exakt vad du är ute efter. I XL kollektionen hittar du ljuskällor som har en diameter på 95 mm (XL), 160 mm (XXL) eller 200 mm (XXXL) Dessa lampor kan kombineras med enkla armaturer eller armaturer med en öppen lampskärm. Du ser ofta dessa ljuskällor placerade i köket eller vardagsrummet i kombination med pendellampor.  

Taggar

Nyhetsbrev

Håll dig informerad om alla åtgärder
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Totalsumma inkl. moms
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Jämför
Start comparison

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

Denna produkt har lagts till din varukorg!