Meny
EUR
Fjärrkontroll för utomhus belysning: ett perfekt sätt att skapa det bästa och lyxigaste upplevelsen

Fjärrkontroll för utomhus belysning: ett perfekt sätt att skapa det bästa och lyxigaste upplevelsen

Om du tycker om att lysa upp din trädgård, balkong eller terass med en av våra ljusslingor, då kommer du definitivt känna igen känslan: du njuter oerhört av kvällen och du vill helst inte resa dig upp för att tända  lamporna. Om det känns igen, så har vi den absolut bästa lösningen för dig: en dimmer med fjärrkontroll. Den låter dig fortsätta att njuta av trädgårdsbelysningen till det fullaste utan att behöva gå upp. Låter det som en dröm och du fortfarande är på jakt efter en ljusslinga för att öka trivsamheten i din trädgård? Då är våra dimbara ljusslingor set som inkluderar en dimmer och fjärrkontroll den lösning som du har väntat på !

Fjärrkontroll med dimming funktion

Fjärrkontrollen består av flera funktioner, du kan inte bara tända och släcka lampan utan du kan även använda den för att dimma lamporna. Du kan dimma ljuset med 25 %; 50 % eller 75 %. Vill du bestämma när ljusen ska släckas? Tack vare den inbyggda timer funktionen, kan du välja att släcka lamporna efter en halvtimme, en timme, två eller tre timmar. Ett annat plus är att du kan använda den på 20 meters avstånd. Det innebär att du kan lämpligt ljus för varje situation omedelbart medan du fortfarande sitter i soffan. Mjuk stämningsfull belysning, atmosfärisk belysning eller starkare ljus för som arbetsbelysning - valet är ditt! 

Dimmer setet har skyddet IP44 vilket betyder att du kan navända den utomhus utan problem. När du har setet utomhus under lång tid, kan du skydda kontakten mellan elkontakten och uttaget lite extra till exempel genom att använda en krympslang. 

 

Taggar

Nyhetsbrev

Håll dig informerad om alla åtgärder
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Totalsumma inkl. moms
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Jämför
Start comparison

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

Denna produkt har lagts till din varukorg!