Meny
EUR
Sol energi

Sol energi

Kraften hos solen

Med  trädgårdsbelysningar med solkraft, kan du lägga till vackra belysnings accessoarer i din trädgård, din balkong eller din terass - möjligheterna är oändliga. Belysning med solenergi är idealt för att skapa en mysig atmosfär i ditt utomhus område. Inte bara miljön utan också din plånbok drar nytta av lampor med solenergi så om du tänker på energipriset och din plånbok så drar nu även miljön nytta av det. Lampor med solenergi genererar energi från solen och deras inbyggda solpaneler. Det betyder att du behöver inte elektricitet, kablar eller uttag. Du kan helt enkelt placera på vilken önskade plats som helst. Lampor med solenergi placeras ofta längs med gångstigar i trädgården, vid ytterdörren eller längs med uppfarten. 

Ingen el konsumtion

Belysningar med solenergi genererar sin egen el via sina solpaneler. Elektricitet är därför inte längre nödvändigt, vilket gör lamporna miljövänliga. Det enda som du behöver göra är att ställa lampan på en solig plats. Låt solen göra jobbet och spara på din energiräkning.Ljus med solkraft är därför inte bara hållbart utan mycket mer prisvänligt. 

Lampor med solenergi är enkla och effektiva.

Belysning med solenergi är enkelt: ingen elektricitet, installationsarbete eller uttag.Att lägga ut kablar tillhör numer historien. Eftersom inga kablar eller installationer är inblandade kan di enkelt flytta runt lamporna för att tända upp din trädgårds dekor!

Säkert ljus

Lampor med solenergi behöver inte sladdar vilket betyder du behöver inte oroa dig för att barn ska röra vi en kabel med ström i eller dåligt väder ska orsaka skada. Alla våra lampor med solenergi har ett IP65 skydd. Det betyder att lampan är lämplig för utomhus bruk och att du kan lämna den ute hela året, även när det regnar. 

Dekorativa ljuspunkter i trädgården

Du kan utan ansträngning skapa vackra ljus accessoarer i trädgården med en lampa eller fackla med solenergi. Den rörliga lågan på en fackla liknar ett brinnande ljus. Ingen sol? Då kan du enkelt ladda lampan med en medföljande USB kabel.

Skoj med sladden med solenergi

Vill du sätta din trädgård eller balkong i rampljuset? Denna ljusslinga med solenergi skapar en mysig atmosfär och ger mer ljus runt huset. Dessa lampor utstrålar ett trivsamt varmt ljus och du kan välja mellan olika ljusinställningar.

Din uppfart: en säker plats

Du kan använda vägglampor med solkraft för att belysa din uppfart eller trädgård. Dessa lampor är ofta utrustade med en sensor så lampan tänds när rörelse upptäcks. Tack vare material såsom rostfritt stål och aluminium, så är lamporna väderbeständiga.

 

Taggar

Nyhetsbrev

Håll dig informerad om alla åtgärder
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Totalsumma inkl. moms
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Jämför
Start comparison

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

Denna produkt har lagts till din varukorg!